Weekendoplevelsen - Naturlegepladsen Røverknolden

Sunde Cookies – Glutenfri

//

Sunde cookies – Glutenfri

Disse cookies er hurtige at lave, og er så sunde at de kan spises til morgenmad. Og hvem ville ikke gerne spise kager til morgenmad 😉
De er glutenfrie, men kan sagtens laves af almindelige produkter med gluten.

Opskrift på 9 stk. Cookies

2 modne bananer

2 æg

1 1/2 dl. Havregryn (Jeg brugte et glutenfri produkt fra Urtekram – her )

1 1/2 dl. Mysli (også fra Urtekram –  her )

1 dl Kokosfibermel -(Også fra Urtekram – Her )

1 teskefuld bagepulver

1 spiseskefuld FiberHusk –  Her

 

50-100g hakket mørk chokolade efter smag

Sådan gør du

Mos bananerne og bland herefter alle ingredienserne undtagen chokoladen i en skål.

Brug en røremaskine eller elpisker til at få blandet dejen godt sammen. Tilføj den hakkede chokolade til sidst og rør rundt.

 

 

_MG_4828Fordel dejen i 9 små cookies på en bageplade. Kan med fordel bruges skeer til at forme dem med og tryk dem lidt flade, så det får form af en cookie.

_MG_4838

Bages i 10-15 min. ved 200 grader

_MG_4843Velbekomme 🙂

bloglovinIndeholder afiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendoplevelsen - Naturlegepladsen Røverknolden