Halloween for børn og barnlige sjæle

Kunsten for børn

Efterårsferie på kunstmuseum

Igår var jeg med pigerne på tur til Kunsten Aalborg. Havde via deres Instagram set, at der var en masse spændende aktiviteter for børn i efterårsferien på Kunsten, så det måtte vi da prøve.

Var lidt spændt på om, især den bette på 3 år, ville synes det var sjovt, at være på kunstmuseum.
Det var heldigvis et stort hit både for børnene, men heldigvis også for moren;-)drawing

Skattejagte

Vi fik oplevet 2 forskellige skattejagte. Den ene hvor man skulle følge et kort og så finde 10 forskellige malerier eller skulpturer. Det var sjovt at finde vej og min store pige på 6 var stolt over, at gå med kortet og finde malerierne.

star

Børne kuffert med aktiviteter

Den anden skattejagt, var med en børne kuffert, hvor der var en bog i med 4 malerier og skulpturer man skulle finde. Ved et af dem skulle de tegne hvad der er bag hullet. Den bette fik malet et kunstværk, som kun en 3 årig kan male det 😉

og den store på 6 mente, at der måtte være en skøjtebane på de anden side, nu manden havde skøjter på. Det er jo også børnelogik 🙂

 

colouring

Der bliver tænkt store tanker 😉

 

maleri

 

Ved et andet billede med en løbende mand/dame af Michael Kvium, var der et puslespil der skulle samles og spørgsmål der skulle tænkes over .
Ved alle billederne vi fandt frem til, var der i bogen eller på skattekortet spørgsmål om, hvordan børnene så kunsten og vi fik snakket os frem til nogle gode billedanalyser og sjove observationer.

 

art

Michael Kvium , Big foot 2012

art-man
Derudover var vi på kunstens Cafe Alto og få lækker børnebrunch, samt kaffe og brunch til moderen 🙂 . Et lille tip er at bestille bord, for det var lidt svært, at få et bord.
Der var også stort rum med en total installation af Ernesto Neto , som der var fri leg i 🙂

I dag har vi holdt efterårsferie i Kunsten – Aalborg

kunsten_aalborg

Der var også et Familieværksted, hvor der var et spændende kunst-lab, hvor der var alverdens materialer, hvor der var en professionel kunstner, der fik sat pigerne i gang med og få lavet deres egne kreative beklædningsgenstande.

Til sidst var vi ude i parken og lege ved deres springvand. Var lidt heldigt at det var den sidste oplevelse, for den yngste blev godt våd, men havde det sjovt alligevel 🙂
Familieværksted og
andre børnevenlige aktiviteter fortsætter de næste mange søndage på Kunsten .

Det er ihvertfald ikke sidste gang vi skal på Kunsten 🙂

fountainkunsten

 

Du kan læse mere om kunsten her

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50

9000 Aalborg

Indgangsbillet for en voksen koster 95,- Børn er gratis ifølge med en voksen.

Dette indlæg er ikke sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween for børn og barnlige sjæle