Nytårs D.I.Y.

Hvordan lærer man at sige pyt?

Pyt !

Reklame – Skiltet er modtaget til test af Skiltmax.dk

pyt-knap

Pyt! er sådan et lille nemt ord, men kan være meget svært at sige og mene samtidig. Herhjemme øver vi os i, at sige pyt til de små ting.

Om det glas man drikker af, ikke lige har den “rigtige” farve… Pyt

pyt-pyt

Hvis man ikke kom først ind af døren eller vandt i UNO… Pyt!

pyt-knap-boern

Om man ikke lige nåede, at vaske fedtede fingre af vinduerne inden gæsterne kom.. Pyt!

Om håndboldherrene tabte.. Pyt, så bliver den næste kamp, bare mere spændende 😉

Selvfølgelig skal man ikke sige pyt til alt her i livet, for så går alt jo i stå, men engang imellem må man gerne sige pyt, for at komme videre og få en bedre dag ud af dette. Evnen til at kunne se fordele istedet for forhindringer, er værd at øve sig på.

Jeg har derfor designet mit helt eget skilt hos Skiltmax.dk . I Skiltomaten kan man selv vælge materiale, design, farve, tekst mv.

Jeg vovede pelsen og valgte, at skiltet skulle hænges op med tape. Det er ikke noget der plejer at fungere særlig godt, på vores rå murstensvæg, men det hænger endda rigtig fint fast. Skiltet er lavet af plast med farvetryk og er 15 x 10 cm.

pyt-knap

Er I gode til at sige pyt?

5 kommentarer

 • Ja – er et lav-energi-menneske så gør en dyd ud af at priortere, hvad jeg ønsker at spilde energi på (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er i skarp træning for at blive bedre til det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske, jeg var en af de typer, der bare kunne sige pyt. Det er jeg til en vis grad også. Ting kan få mig helt ned i kulkælderen og gøre mig ufokuseret i flere timer. Men når de timer først er gået, så er jeg også helt ovre det; også situationer hvor de fleste andre kan være sure/triste i flere dage efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også godt , at kunne komme videre hurtigt istedet for, at gå og tænke over det i flere dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs D.I.Y.