Juice for begyndere

Indeholder reklame for Froothie.dk Kender du det, at man godt kan ende med, at føle sig lidt uinspireret i forhold til, at spise frugt og grønt om efteråret og vinteren. Om sommeren synes jeg at det er nemmere, at lave lækre salater, men hvad gør man lige om vinteren, hvor man især har brug forContinue reading “Juice for begyndere”

Halloween Snitter

  Vi er vilde med Halloween hjemme hos os. Du kan se hvad vi har bedrevet de tidligere år lige her, her og her. Halloween Snitterne er en nyfortolkning på denne opskrift på Hindbærsnitter, som jeg delte i 2016   Min opskrift på søde Halloween Snitter Du skal bruge: 200 g smør 350 g hvedemel 150 gContinue reading “Halloween Snitter”

Navnemærker og pølsehorn

Indeholder reklame for Byhappyme    Hvis I har 2 eller flere børn, kender I så det, at barn nr. 2 er man lidt mere laissez faire omkring opstart i børnehave og skole. Man glemmer lidt, hvordan og hvornår man skal tilmelde sig ting, købe ting og huske ting? Dette har jeg især mærket på min krop,Continue reading “Navnemærker og pølsehorn”

Tapas Tips

Indeholder reklame for Bilka         Mangler I noget lækker og nemt mad til madplanen i den kommende uge?   Vi har fået denne utrolige lækker tapas i weekenden, som helt sikkert er anbefalelsesværdig. Bilka har lanceret Danmarks største tapas sortiment, hvor der er noget for enhver smag. Bilka kører tilbud med køb 5Continue reading “Tapas Tips”

Forberedelser til julen

Indeholder Reklame Nu er vi nået til november måned og jeg er så småt begyndt, at forberede og indkøbe hyggelige ting til julen og især ungernes pakkekalendere. Coolstuff har så utrolig mange forskellige fine ting, der passer perfekt til pakkekalender til børn og voksne. Her er de ting jeg har købt indtil videre. Disse PoopingContinue reading “Forberedelser til julen”

Halloween Party

Indeholder Reklame Lysende skilt – Advarselsbånd I weekenden afholdte vi traditionen tro halloween party. Du kan se indlæg fra sidste år lige her. Jeg synes Halloween er en spændende tradition, som er komme for at blive i vores familie og omgangskreds. Børnene spørger meget ind til, hvornår festen er, er med til forberedelserne og syntesContinue reading “Halloween Party”

Easter baking in the making

Ville lige give et lille tip om, hvordan man nemt kan forme bolledej til små søde påskeharer 😊🐰 Opskriften på bollerne kan I finde lige her , hvor vi også har været igang med, at forme hunde til fødselsdag i børnehave 😊 Vil ønske jer en rigtig god påske

Hjemmelavede Ingefærshots

Nu er det højsæson for sygdom, så må man gøre bare lidt, for at holde sig nogenlunde rask. Om dette ingefærshots hjælper eller ej, er jeg ikke den rette til at afgøre, men shottet skulle give bedre imunforsvar og lige give et boost til forbrændingen 🙂   Du skal bruge : 100 gram ingefær 1Continue reading “Hjemmelavede Ingefærshots”

Verdens Bedste Pizzaopskrift

  Indeholder reklamelinks Verdens Bedste Pizzaopskrift ( ja mindre kunne ikke gøre det 😉 ) Jeg er så heldig, at min mand er lidt af en grillentusiast. Han har invisteret i både gas og kulgrill, så hvad mangler man så i samligen? En Pizzaovn til udendørsbrug selvfølgelig. Vores er en Morsø Forno. Jeg har mangeContinue reading “Verdens Bedste Pizzaopskrift”