Koreansk Hudpleje #2

//

[BENTON] Snail Bee High Content Essence ( Essence nr. 4 i den koreanske hudplejerutine)

Jeg fik denne med posten i sidste uge

_MG_4356

Inderholder snegleslim og bigift … og dette lyder fuldstændig skørt at man vil putte dette i sit ansigt, men det virker 🙂 Den er helt fantastisk til at reparere ødelagt hud, forebygger rynker og øger collagen og elastin. Sneglelim er det nye inden for hudpleje. Sneglene kommer ikke til skade, da de kun bruger slimen fra dem.

Jeg har købt den via en koreansk side Her. Der er fri fragt, men man kan risikere, at der kommer told på, når produktet koster over 80,-

Kan også købes her og der er en god beskrivelse om hvordan man bruger produktet sammen med andre produkter fra samme mærke.

Man kan også købe Benton produkter fra Magasin

 Mizon Snail Recovery Gel –Er en creme inden for samme kategori. er en god creme og starte på, da den er lidt billigere. Jeg har opbrugt min. Synes især den er god til perioder med uren hud og for at forbygge dette. Har meget sensitiv hud og her har denne været god.

Kan også købes på ebay, men pas på, der kan være kopier imellem, så vær opmærksom på at købe fra en sælger med høj rating og som kommer fra Korea.

Tidligere blogindlæg om koreansk hudpleje kan findes her

Indlæget er ikke sponseret

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *