Dukken Stella aka. Samira

// image

Mød dukken Stella, som egentlig hedder Samira. Hun er hæklet og opskriften kommer fra dygtige Garn Grammatik .

image

 

Det var en barselsgave til et lille nyt medlem af familien. Jeg blev færdig med hende meget kort tid inden den skulle gives væk 😉 Min store pige mente hun skulle hedde Stella og synes også det navn passer meget godt til hende 🙂 .

Hun har taget lidt tid og færdiggøre, da jeg havde en rimelig lang hæklepause med hende, men færdig det blev hun heldigvis. Det er 5-6 år siden jeg startede med at hækle. Kun hæklet i perioder og der derfor slet ikke en ekspert overhovedet, så vil sagtens sige, at man kan gå i gang med at hækle dukken som relativ nybegynder. Den tager lidt tid at montere, men er hyggelig og sidde og lave.

Hvis man er nybegynder inden for hækling, kan jeg anbefale Garnstudios hækleskole

image

(I Garn Grammatiks opskrift er der også et par fine sko til hende. Dem nåede jeg desværre ikke at færdiggøre, men hun er da også meget sød med bare fødder 🙂 )

Follow//

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *