Hindbærsnitter

// _MG_4430

Lavede i går de lækreste hindbærsnitter. Skulle nok have rullet dem lidt mere tyndt ud, inden jeg bagte dem, men smagen var der ikke noget i vejen med 😉

Har taget udgangspunkt i denne opskrift

Hindbærsnitter

  • 200 g smør
  • 350 g hvedemel
  • 150 g flormelis
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 æg

Glasur

  • ca 200 g flormelis
  • 2 spsk vand
  • 1½ dl hindbærmarmelade

Pynt

  • Krymmel eller friske bær

Smør smuldres i melen og resten af ingredienserne til dejen blandes sammen. Dejen samles til en stor kugle og sættes koldt i ca en time.

Fordel dejen i 2 og tag et stykke bagepapir og læg oven på dejen imens du bruger en kagerulle til, at rulle dejen tyndt ud med. Læg dejen på en bageplade og skær den udrullede dej i 2. på den aflange side.

Bages ved 175 grader i ca 20 min eller til den er gylden

Efter dejen er kølet af, smøres den ene del med hindbærmarmelade. Den anden del vippes forsigtigt oven på den smurte del med en paletkniv eller et andet redskab og den pyntes med glasur og krymmel eller friske bær. Skær med en skarp kniv i så mange dele du synes. Jeg fik 12 hindbærsnitter ud af min portion 🙂

_MG_4432bloglovin
// <![CDATA[
bloglovin_(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))
// ]]>

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *