Høstfest i Fårup Sommerland

skibsvaerft

Vi har i efterårsferien været i Fårup Sommerland. Hele 2 gange endda. Det endte med at regne så meget fredag, at vi måtte tage hjem og få tørt tøj på 😉

faarup-sommerland-hoestfest

På billedet kan man vist godt fornemme hvor meget det egentlig regnede,  men det er jo hvad man kan forvente i oktober måned.

hoest

Vi har ikke besøgt Fårup Sommerland i efterårsferien før, så var lidt spændt på, hvad det var vi skulle opleve.

Hele forlystelsesparken var pyntet så flot op til høstfest. Da vi ankom til parken var der en musikant, der spillede guitar og sang børnesange og høstsange.

hoestfest-labyrint

Der var en labyrint lavet af store halmballer. De små kunne løbe rundt inden i, for at finde en udgang og de lidt mere modige kunne løbe rundt og lege fanger oven på halmballerne.  Tøserne var stolte over, selv at kunne finde rundt i labyrinten og ud igen 😉

faarup deer

Næsten alle forlystelserne var åbne, plus at der også var nogle nye “popup” forlystelser i forbindelse med efterårsferien.  Det moderne landbrug var på besøg, så man f.eks. kunne komme op og sidde i en kæmpe traktor, klappe en kalv, holde en lille bitte kylling. Pigerne prøvede også at male deres eget mel, som de tog med hjem og bagte pandekager af. faarup-hoestdecor-hoestfest

boho-decor

Vi havde vores eget mad med, som vi ofte har. Vi fandt en hyggelig hule og spise i, hvor der var kulørte lamper og halmballer til at sidde på. Den var opført til, at man kunne nyde sin egen medbragte mad eller man kunne købe det mad Fårup Sommerland havde at tilbyde. I forbindelse med efterårsferien stod menuen bl.a. på æbleskiver, gløgg og snogbrød ved de utal af bål, der var sat op i parken. Parken osende af hygge og efterår.

At man har mulighed for at medbringe sin egen madpakke, er en af de gode ting jeg godt kan lide ved Fårup sommerland. Det kan hurtig blive rigtig dyrt, hvis man skal købe mad til en familie på 4, hver gang man er afsted. Det gør turen noget mere budget venlig og lysten er også større til at investere i, et forholdsvis dyrt årskort. fallhoestfest

Det hjemsøgte skibsværft var den store attraktion i Fårup Sommerlandet. Vi var 8 afsted i dag og der var ikke nogen af os der turde prøve. Vi kunne høre skrigene udefra (spooky). Hvis man var knap så meget bangebukse som os (og var over 12 år) så var det sikkert en super fed oplevelse 🙂hoestfest

Jeg har udgivet et tidligere indlæg fra Fårup Sommerland lige her

Fårup Sommerland har sidste åbnings dag i år søndag d. 22/10 (2017). Det koster 216 kr. for en billet i efterårsferien og hvis man har årskort, så må man tage en ven med gratis i weekenden (uge 42) 🙂

Vi havde nogle gode dage i Fårup Sommerland i denne efterårsferien og vi kommer helt sikkert igen næste år.

Jeg var meget imponeret over den fine pyntning, der var over hele parken i forbindelse med efterårsferien, og vil ønske at de også holdt åbne i december måned med et julemarked/juleland og anden julehygge 🙂

Hvad har I oplevet af spændende ting i jeres efterårsferie?

 

 

Dette indlæg er ikke sponsoreret.

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *