Vind Unik Design

Sponsoreret

Jeg har fået en udfordring af ENIITO. Jeg skal vise lidt af de unikke ting jeg ejer og opfordre andre til også at fremvise jeres unikaer, der har en helt speciel historie.

Hvad er ENIITO?

ENIIITO.com er en Skandinavisk side fyldt med af unikke og autentiske produkter, tøj, smykker, tilbehør og interiør. Alle produkter fra ENIITO er udviklet af forholdsvis ukendte skandinaviske upcoming designere. Dette giver dig mulighed for, at tilføje unikke ting til dit hjem eller i din garderobe, som ikke andre har.

Du kan deltage i ENIITO konkurrencen, og vinde præmier til eniito.com på DKK 4.000, DKK 2.000 eller DKK 1.000, ved at uploade et billede på Instagram, af en unik ting, stykke tøj eller accessories i dit hjem. Det skal være noget der betyder noget for dig og har en unik historie. Inkluder hashtaggene #eniitochallenge #eniito #uniquedesign#scandinaviandesign  og tag @eniito. Du kan læse mere om konkurrencen lige her eniito.com/challenge/

Nu til de unikke ting i vores hjem 🙂

Vi har selvfølgelig mange forskellige ting som alle mulige andre også har, men jeg sætter især pris på nogle af vores unikke ting og deres historie bag ved .

eniito-campaign

Min farfar, som gik bort for lidt over 20 år siden, har drejet denne fine lille træfugl .

Den minder lidt om fuglene fra Architectmade, men denne har jo sin egen lille historie, og er et lille minde jeg værdsætter meget. Han har skrevet hans initialer under fuglen og årstallet 79. Min farfar betød meget for mig, så jeg passer godt på min lille træfugl.

hoptimist-bryllup

Hoptimisterne er der mange der har, men disse har jeg ændret en smule på, så de blev til et brudepar. De stod på vores bryllupkage til vores bryllupsfest. Vi er ikke helt til det traditionelle, og synes at det var en lidt sjov måde at huske på en skøn dag. Pigehoptimisten har selvfølgelig et lille stykke af mit brudeslør på.

eniito

 

Disse vaser er fra et loppemarked og giver et fin kontrast, til vores hvide murstens vægge. Jeg er helt vild med glasuren. Når man drejer på vaserne kan man finde nye former, ansigter og fabeldyr. Det er næsten som at kigge op i skyerne. Værdien af vaserne er småpenge, men derfor betyder de alligevel noget for os.

ilykke-handmade

Jeg har også denne fine taske fra  I.Lykke Handmade . Den har en skøn størrelse og alle taskerne er unikke og håndlavet med b.la. en helt speciel vintage knap.

 

eniito-unik

Denne fine fugl af metal er også købt på et loppemarked. Den har en lille fin skæv kontrast til de andre ting vi ejer. De fine planter med hæklede urtepotteskjulere har jeg fået af Gittes Hækling. Lysestagerne øverst i billedet er Pov fra Menu.

eniito-grubleren

Da min mand og jeg mødte hinanden og flyttede sammen fandt vi ud af, at vi begge havde ens træfigurer. En kolos af en massiv træfigur med en mand, der er bukket sammen om sig selv. Jeg synes den har en sjov form. minder lidt om grubleren, men på en sammenbøjet måde. Han kunne være utrolig ked af det, han kunne være træt eller han kunne dyrke yoga.. who knows 🙂

 

Eniito har virkelig nogle lækre design fra forskellige skandinaviske designere. Jeg er især vild med denne Book Keeper fra Kristina Dam Studio, denne Shopper fra Kontainer Copenhagen og denne Bison fra Units – Danish Design

Husk at deltage i konkurrencen med hashtaggene #eniitochallenge #eniito #uniquedesign #scandinaviandesign  og tag @eniito.

Konkurrencen slutter den 1. december 2017

Hvilke unikke ting ejer i?

8 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *