Motivation Til Motion – Et lille tip

//

Jeg arbejder i sundhedsvæsnet og der må vi ikke bære ring, ur og lignede smykker.

I lang tid kunne jeg virkelig godt tænke mig en aktivitestracker til og bære på håndledet, men det hjalp jo intet med sådan en, hvis jeg ikke kunne gå med den på arbejdet og det er jo heller ikke fordi de er så kønne og bære rundt på hele tiden 😉

_MG_4445

Fandt ud af, at jeg kunne bruge en Fitbit One, som jeg kunne have sat fast i f.eks. lommen eller bh’en. Der er en lille clips på, som holder den godt fast på tøjet. Der følger et armbånd med, så man også kan have den på, hvis man har lyst til at registrere sin søvn (eller mangel så samme ;-))

Dataerne bliver overført til mobilen via bluetooth.

_MG_4441

 

jeg har nu haft den i 1 1/2 år og er meget glad for den. Har sat mit må på 12.000 skridt og det er meget motiverende at skulle nå minimum dette mål 🙂 Giver helt sikkert lyst til at tage en ekstra gå eller løbetur. Dyster med min familie, venner og kollegaer via appen (Appen kan findes her)

Man kan sagtens bruge sin mobiltelefon gratis til at være med i konkurrencerne, hvis man ikke har en fitbit. Dette kan man vælge under appen.

_MG_4444

Læs mere på Fitbit’s hjemmeside

 

Indlægget er ikke sponsoreret

bloglovin

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *