Shopping der er billigere end udsalg

Indeholder reklame for Emma.dk

Jeg har været igang med at shoppe. Jeg er ikke altid god til, at prioritere at få shoppet lækre produkter til mig selv, men ender altid med  kun at få købt noget til børnene ( eller manden), og det er noget jeg øver mig i. Man er vel Nordjyde og, når der er god tilbud, så er jeg ekstra glad 😀

 

Kender du Emma.dk? 

Kort fortalt, så er emma.dk er en medlemsklub der giver medlemmerne mulighed for, at få store rabatter på kendte mærkevarer.

Det koster 85 kr. om måneden at være medlem og du kan opsige medlemskabet, når det passer dig.

De første 14 dages medlemsskab er gratis og der er altid gratis levering, ved køb over 30,-. Du kan læse mere om medlemsklubben lige her.

Nu til det sjove = Shopping 🙂

Coca Cola – Panda Choco LakritsNutisal Dry Roasted Nøddemix – Emporio Armani She
American Crew Grooming Cream – Chloé Love Story 

Jeg fik købt lidt af en blandet landhandel, som du kan se 😀 Manden fik hårvoks billigt, og jeg fik billig cola og snacks. Prisen på produkterne skifte ofte, du kan klikke på de forskellige links, for at se dagsprisen.

MAYBELLINE volume express mascara – L’Oréal True Match Foundation – W7 Yummy Eyes Baked Eyeshadow Gold Dust –  – W7 Full Time Lip Colour Mars Læbestift 

Mascara mangler jeg altid. Denne fra Maybelline giver en fin fylde, samt holdbarhed og så er den virkelig billig.

True Match Foundationen fra L’Oréal har jeg hørt meget godt om. Den giver huden en rigtig fin naturlig overflade og giver et dækkende resultat. Jeg købte foundationen i farven Ivory. Den er lidt for lys for mig nu, da det er sommer, så mit næste køb bliver denne Foundation Mixer fra NYX. Lige et par dråber af den og så passer foundationen til sommerhuden 🙂
Øjenskyggen har en fin dyb farve med guldstøv, og læbestiften har en holdbar læbestift i den ene ende,og klar lipgloss i den anden.

Alt i alt nogle rigtig fine produkter til en utrolig god pris.

Der er vilde dagstilbud på siden, som du også kan se, hvis du følger Emma.dk på instagram.

Har du handet ved Emma.dk før eller har du overvejet det?
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *