Nem Aftensmad

//

Kyllingelår med ovenbagte paprikakartofler og tomatsalat

_MG_4324

Igår stod aftensmaden på en nem og børnevenlig ret.

Kyllingelår med salt peber og lidt olivenolie – i ovnen i 45 min ved 200 grader

Kartofler skåret i skiver på en bageplade med bagepapir.

Hæld lidt olivenolie over og drys paprica over. Sættes også i ovnen i 40 min – husk at røre lidt rundt i kartoflerne engang i mellem.

Tomatsalaten laves efterfølgende. Tomater skæres i skiver og mozzaralla skæres også i skiver og fordeles indimellem tomaterne. Her skal også lidt olivienolie over, samt der skal drysses lidt frisk bacilikum over hvis dette haves. Der kan også tilføjes lidt rødløg til salaten.

Velbekomme 🙂
Follow//

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *