Fødselsdag i Fårup Sommerland

Fødselsdag i Fårup Sommerland

 

I ferien havde min ældste fødselsdag og den blev da fejret i Fårup Sommerland. Børnene har sæsonkort til Fårup Sommerland og det er allerede blevet brugt flittigt i sommer.

Pigerne er 3 og 6 år og der er en masse de kan prøve i deres aldersklasse. De fleste af rutschebanerne, er min store pige høj nok til at prøve. Den bette på 3 år er vild med Mineekspressen, som er en semi vild rutchebane (synes moren 😉 )IMG_5077ny

Så fint min store pige fik en badge, så alle kunne se hun havde fødselsdag. Hun fik også mange tillykker og krammere med på vejen. Badgen fik hun af en af de søde ansatte, da de kunne se på hendes sæsonkort, at hun havde fødselsdag :-).
IMG_5046nyDer er vild hop på hoppepuderne, som der findes en del af rundt om i parken. Der er også borde og bænke rundt om i parken, så man kan tage maden med hjemme fra, samt grill til fri afbenyttelse i området ved den store legeplads.IMG_5104IMG_5116nyIMG_5112ny

Alle forlystelserne bliver prøvet, men den store legeplads er også et kæmpe hit til alle aldre 🙂IMG_5022ny

Når man er 3 år, er det godt man lige kan gemme sig i sin far, når det bliver lidt for vildt i Pindsvinet. Dette er en af børnerutchebanerne i området for børn, hvor der bl.a. også findes et lille fritfald tårn og en lille legeplads.IMG_5030_MG_5032

Sejt at kunne fejre sin 6 års fødselsesdag med at få et kørekort 😉 Der er mulighed for at tage kørekort for de mindre børn også lige ved siden af området, for de lidt større børn.

 

Det er heldigvis ikke sidste gang vi afsted i år. Godt med sæsonkort, så der også er mulighed for at se nogle af de koncerter der er i august

Fårup Sommerland ligger tæt på blokhus. Adressen er:

Fårup Sommerland

Pirupvejen 147

9492 Blokhus

 

Læs mere om Fårup Sommerland her og de aktuelle priser kan findes her

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *