Udflugt til Nymarksminde Mini Zoo

 Udflugt til Nymarksminde Mini Zoo

For nyligt var vi på tur til Nymarksminde Mini zoo, en lille bondegårdsoase ca. 10. minutter kørsel fra Aalborg, nord for fjorden ved Vodskov.

Besøget på Nymarksminde gav hele den lille familie en rigtig hyggelig dag, hvor det blandt andet var muligt at klappe de mange søde bondegårdsdyr, samt mulighed for en masser sjov leg ved de forskellige legeområder, der var bl.a. en stor hoppepude som var et hit ved de små.

 

goats

Man kunne komme ind i indhegningen til de søde geder, der chillede på en varm sten.

gocartDer var køretøj til fri afbenyttelse, flere legeområder og gyngerchicken

Da vi besøgte Nymarksminde gik der høns frit omkring på den indhegnede plads. Det gav en rigtig hyggelig bondegårdsstemning, at sidde og spise det medbragte mad ved de mange bænkesæt, imens hønsene rendte frit rundt omkring ens fødder 🙂

Hvis man er til grillmad så har Nymarksminde mini zoo stillet flere grill frem til fri afbenyttelse, og der er samtidig en kiosk med mulighed for at købe is og andre ting som kunne hjertet begære. Skulle man være så uheldig at ende i en byge, så fortvivl ikke, der er nemlig også mulighed for at finde læ i et overdækket område med borde og bænke.
pigs Glade beskidte grissebasser kunne man også se, mens de ruller rundt i deres dejlige lille mudderhul. rabbitrabbitcloseup

Det største hit vores tøser var kaninerne. Her har man mulighed for at holde og kæle de mange søde kaniner, hvis man kan fange dem 😉 De havde deres eget hus, som de kunne søge tilflugt i, hvis de ikke ville klappes.
geese

Der var iøvrigt også gæs, kalkuner og køer på stedet og så var vi også på traktortur rundt i området. Pigerne var vilde med turen. Moren knap så meget, men jeg bed det i mig for deres skyld 😉 Der er også mulighed for at få en trækketur på en hest (imod betaling). Det prøvede vi dog ikke.

For større børn og legesyge voksne er der også fodboldgolf. Det prøvede vi ikke denne gang. Jeg har prøvet det tidligere og det er rigtig sjovt og især også en god ide til polterabend.

Se mere på Nymarksminde Minizoos side her

Adresse

Nymarksminde mini zoo kan findes her:

Vestvej 91

9310 Vodskov

De har åbent alle dage fra 24. marts til 23. oktober fra 10-21

Priser

børn fra 2 år –  60,-

Voksne –  80,-

Dette indlæg er ikke sponsoreret

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *