Ebay fund #3

 Ebay fund #3

Det er ved at være lidt tid siden jeg sidste har fået opdateret bloggen. Den er ikke glemt, men jeg har bare haft nok at se til i “den virkelige verden”, så bloggen er kommet i sidste prioritet. Det skal der laves lidt om på nu. Og hvorfor ikke starte med lidt shopping 😉

Jeg har været fan af eBay i mange år og køber ofte småting der, samt koreansk makeup og hudpleje.

 

Se de tidligere eBay indlæg her og her, samt lidt om koreansk makeup og hudpleje her og her. Har prøvet en del produkter fra Korea og det kan være jeg skriver lidt mere om dette emne, hvis der er interesse for det 🙂

THE FACE SHOP – Disney BB Power Perfection Cushion

Cushion fra The faceshop. Jeg gav 113,- ink fragt via denne sælger . Har ikke prøvet en cushion før, så det var lidt spændende om det var noget for mig. En cushion kan beskrives, som en mellemting mellem en bb-creme og en pudder. Den har en god dækkeevne og denne har solfactor, giver fugtighed til huden og forebygger rynker 🙂 Jeg har lys hud, så jeg købte den lyseste farve (natural beige)

Cirkel øreringe

Øreringe til ca 10,- ink. fragt  her – I stål og dejlige billige 😉

Jeg er god til at gå og tabe mine øreringe, så sætter pris på billige øreringe til hverdag.

Geometrisk tegneredskab

Kan huske jeg selv havde en af disse, da jeg var barn.

Kan findes her til kun ca 14,- ink. fragt

 

Indlægget er ikke sponsoreret

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *