Let there be light

Indeholder reklame for Phillips Hue  Vi har nogle kreative drillenisser hjemme hos os 😉  Kender du udfordringen med, at få den rigtige hygge belysning, som passer til stemningen og ikke er for mørkt eller for lyst? Vi har fået muligheden for at teste Philips svar på Smart Home løsning inden for lys, som hedder PhilipsContinue reading “Let there be light”

Den perfekte Fars dags gave

         Reklame for Coolstuff   Grundlovsdag Tirsdag den 5. Juni er det fars dag, og der er det jo vigtig at finde den helt perfekte gave til sin far, svigerfar og/eller manden til sine børn. Min mand har været heldig, at få en gave før tid. Han har nemlig fået denne smarte Cool-Well kølebrønd.Continue reading “Den perfekte Fars dags gave”

Stemningslys

Reklame Lys i denne mørke tid, synes jeg er en meget vigtig del af hverdagen. Den helt rigtige hyggelig belysning til enhver lejlighed, har jeg altid synes, at det har været svær at finde. Jeg har fået lov til at teste Phillips SceneSwitch af Buzzador. Dette er en lyspære, hvor man kan dæmpe lyset fra 100% tilContinue reading “Stemningslys”

Vind Unik Design

Sponsoreret Jeg har fået en udfordring af ENIITO. Jeg skal vise lidt af de unikke ting jeg ejer og opfordre andre til også at fremvise jeres unikaer, der har en helt speciel historie. Hvad er ENIITO? ENIIITO.com er en Skandinavisk side fyldt med af unikke og autentiske produkter, tøj, smykker, tilbehør og interiør. Alle produkterContinue reading “Vind Unik Design”

Klar til halloween

Sponsoreret af Coolstuff   Halloween De senere år, er vi begyndt at gå noget mere op i at fejre Halloween. Halloween  er altid den 31. oktober og er den engelske pendant til  Allehelgensaften. Vi har I mange år haft en hyggelig familie tradition, hvor vi i oktober måned mødes og udskære græskarhoveder sammen. Sidste årContinue reading “Klar til halloween”

Vores Nye Billedvæg

  -Reklame- Vores nye billedvæg Vi har fået os en ny billedvæg. Vi har meget højt til loftet i vores spisestue, så Jeg havde lidt svært ved, at finde det rigtige til vægen. Før havde vi et stort litografi, men syntes helt sikkert disse billeder passer perfekt til rummet. Motiverne er fra Aalborg havnefront ogContinue reading “Vores Nye Billedvæg”

Familieforøgelse

Pilea Peperomides – Kinesisk Pengeplante   Bare rolig – det er ikke fordi vi skal have flere børn 😉 men den pilea jeg fandt på bagagerumsmarked for et par måneder siden, har vokset sig stor og har har utroligt nok lavet en masse babyer. 12 stk. er jeg oppe på nu alt i alt. 3 erContinue reading “Familieforøgelse”

Bagagerumsmarked i Skalborg

// Vi er ofte til bagagerumsmarked på Dyrskuepladsen i Skalborg. Det afholdes hver 2. søndag i måneden og også et par lørdage igennem sommeren. Der er altid mange mennesker og boder, men også rigtig mange fund og gøre 🙂 Se datoerne her for bagagerumsmarkederne. Jeg har ikke rigtig gået på loppemarkeder før jeg lærte minContinue reading “Bagagerumsmarked i Skalborg”