Er det ikke snart jul?

Indeholder affiliate links Denne skønhed har jeg fået af min mand <3 Når man er mor, er det ofte småt med selvforkælelsen. Det er børnene der kommer først, og det skal de selvfølgelig også. Dog er det vigtigt, at man husker at forkæle sig selv, så man derfor også fortsæt kan være en god mor,Continue reading “Er det ikke snart jul?”

Vind Unik Design

Sponsoreret Jeg har fået en udfordring af ENIITO. Jeg skal vise lidt af de unikke ting jeg ejer og opfordre andre til også at fremvise jeres unikaer, der har en helt speciel historie. Hvad er ENIITO? ENIIITO.com er en Skandinavisk side fyldt med af unikke og autentiske produkter, tøj, smykker, tilbehør og interiør. Alle produkterContinue reading “Vind Unik Design”

Stor hud- og hårpleje test

-Reklame-   Jeg har fået lov til, at teste hele 9 produkter fra Garnier igennem Buzzador.dk Så spørger du nok dig selv..Hvad er Buzzador ?Det er en side hvor man kan ansøge om, at få tilsendt produkter, som man skal teste og så efterfølgende skrive en anmeldelse af dette. Man skal dele billeder og oplevelserContinue reading “Stor hud- og hårpleje test”

Udsalg

Som den nordjyde jeg er, elsker jeg at gøre en god handel 🙂 Har en masse lækkert tøj på min wanted liste, som jeg lige vil dele med jer . Alt tøjet jeg har fundet, er sat ned mellem 25% og 70 % Reklame links: Pink Tshirt |Sort Top | Hvid Top | Sort Kimono |Blå BluseContinue reading “Udsalg”

Ebay fund #3

 Ebay fund #3 Det er ved at være lidt tid siden jeg sidste har fået opdateret bloggen. Den er ikke glemt, men jeg har bare haft nok at se til i “den virkelige verden”, så bloggen er kommet i sidste prioritet. Det skal der laves lidt om på nu. Og hvorfor ikke starte med lidtContinue reading “Ebay fund #3”

Nytårstasken

Nytårstasken fra I. Lykke Handmade Har været så heldig, at få denne fine taske i gave. Tasken en håndlavet unika taske, fra det aalborggensiske brand I. Lykke Handmade . Tasken er lavet af restprodukter fra den europæriske tøjindustri og alle knapper er specielt udvalgte vintage knapper. Foret er forskelligt fra taske til taske og kan special lavesContinue reading “Nytårstasken”