Skinroller – Hvorfor , Hvordan og Resultatet

Reklame – Skinrolleren fra Swiss Clinic er modtaget i gaveimg_0768img_0771

 

Min hud trænger til fugt især pga. vinterens kulde, men også fordi jeg er i 30erne og er nu virkelig er ved at sætte ind for at undgå aldringstegn og pigmentpletter. Jeg har især tør vinterhud, som jeg er spændt på, om Swiss Clinic Skinrolleren kan hjælpe med at reducere bare lidt.

 

Hvorfor bruge en skinroller ?

Jeg har fået lov til, at teste Swiss Clinic skinroller til ansigtet med 0,2 mm nåle. Hvorfor er det man tager 540  0,2 mm nåle og stikker ind i sin hud? Ja det lyder lidt dramatisk og jeg skulle også lige tage mod til mig, da jeg prøvede den første gang. Jeg tænkte, dette gør sikkert ondt, men det gør det ikke. Jeg kan mærke en prikkende følelse i ansigtet, der føles som om at huden arbejder. Efter brug af skinrolleren, absorberer huden op til 300%  mere af den hudpleje der tilføres huden.

Hvordan bruger man skinrolleren?

Man tager skinrolleren og kører den i 1-2 min rundt i ansigtet på de områder, hvor man gerne vil have mere fugtig ind i huden . Jeg undgik øjenområdet og næsen, men koncentrerede mig mest om panden og mine kinder.

Man skal helst ikke bruge makeup på de område, hvor man brugt dermarolleren ca 24 timer efter. Jeg brugte lidt CC creme og det kunne min sensitive hud sagtens tåle.

Efter brug kan man bruge en god serum med hyaluronsyrer i. Husk solcreme efter behandling og være påpasselig med foundation ol. på det område du har behandling

Gentag behandlingen i 5-7 dage og lad efterfølgende huden få ro de næste 5-7 dage. Herefter starter man forfra igen.

Rens dermarolleren med en desinsinfiktionsspray. Det er vigtigt med en god hygiejne og den er klar til næste dags brug.

Udover at bruge en skin roller, hvad kan man så gøre for at få en smuk og glødende hud?

Drik masser af vand – Man kan ikke sige det for mange gange – gerne 1 1/5 til 2 l. Jeg er virkelig ikke altid selv særlig god til at drikke meget vand, så dette er et punkt jeg selv arbejder med at overholde 😉

Skift pudebetræk ofte – Sminke, sved og snavs sætter sig i puden og trænger ind i dine porer

Rens din hud – morgen og aften og tilføj masser af fugt

Brug solcreme – også sev om at du ikke sidder direkte i solen. Huden bliver stadig påvirket af solens UV stråler

Husk fugt til ansigtet – En god hudplejerutine med masser af fugt er med til, at holde huden  ung og frisk.

Tænk over, hvad du spiser – Din hud er glad for rene råvarer og sunde fedstoffer.

 

Resultatet – før og efterbillede

img_7712img_0783

Jeg synes selv , at jeg kan se og mærke en mærkbar forskel. Jeg har testet skinrolleren i 3 uger og min hud er mere fugtet og mine små pigmentpletter i ansigtet synes aftaget. Billederne er taget med 2 forskellige slags lys, da begge billeder er taget udenfor med 3 ugers mellemrum. Dog synes jeg sagtens man kan se en forbedring i det sidste billede. På billederne har jeg ikke foundation på huden, kun fugtighedscreme 🙂

img_0784

 

img_0786

Min fine skjorte er fra det danske mærke Kaffe Clothing og du kan finde den lige her hos Kahsa.dk ( modtaget i gave) lige i øjeblikket er der en masse udsalgsvarer på webshoppen lige her. Det skal jeg da helt sikkert have kigget nærmere på. Min fine forårsskjorte på insta er også fra Kahsa.dk 🙂

 

img_0577

 

Hvad er dommen af testen? Jeg synes virkelig at Skinrolleren har gjort en stor forskel for min hud. Jeg vil helst sikkert fortsætte med, at bruge den i min hudplejerutine i fremtiden.

Har du afprøvet skinrolleren og har du nogle gode hudplejetips?

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *