Hvordan kan man forbedre sit selvværd?

Indeholder reklame for Hunkemöller

I disse tider hvor de sociale medier er fyldt med smukke tynde kvinder, hvis liv virker fantastisk, kan det være svært nogen gange, at føle at man selv er noget værd. 

Jeg er selv en af dem, der kan have det lidt svært ved dette.

Man ligner ikke en million, når man kommer hjem efter en hård arbejdsdag, har cyklet mindst 8 km. handlet ind og har hentet børn. Så har jeg bare lyst til, at tage gammelt tøj på og ligne noget som katten har slæbt med ind.

Jeg prøver hele dagen at være noget for andre og øver mig i, at gøre noget godt for mig selv også.

Jeg dyrker motion, som jeg synes er sjovt. Jeg er f.eks. blevet utrolig glad for Jumping Fitness. I ved hvor man er et hold kvinder, der har sin egen lille trampolin, og hvor man skal prøve at følge instruktøren og samtidig holde takten. Det er simpelthen så sjovt (og hårdt). Kan kun anbefales som motionsform.

Jeg prøver at huske, at putte en lækker maske på, når børnene er kommet i seng.

Jeg prøver at spise og drikke lækre madvarer, som gør jeg har det godt i kroppen bagefter. Denne vandflaske med frugtfilter hjælper mig til, at minde mig om, at man skal huske at være positiv hver dag, imens den også hjælper mig med at få drukket min daglige vandration. Det er ikke altid, at jeg synes vand er særlig spændende at drikke, men med lidt jorbær og mynte fra haven, så smager det lidt for godt og forsvinder hurtigt.

Det kunne være at tage noget på, der gør mig glad også selvom, at det ikke er noget der skal vises frem i det offentlige.

Hunkemöller har nogle lækre produkter. Jeg har kig på at købe items fra deres lækre sports kollektion , samt deres udsalg ( man er vel nordjyde) og så er jeg især vild med denne smukke Lace Satin Kimono. Detaljerne er utrolig smukke og den gør mig glad og får mig til, at føle mig godt tilpas med det samme, at jeg får den på. Blonden på ærmerne kan noget helt specielt.

Jeg forsøger at lære mine døtre om selvværd og at prøve at elske sig selv. Selvværd mener jeg handler især om, at have værdi som den, man er. Det er en af mine fornemmeste opgaver her i livet, for hvis man har et sundt selvværd, så tror jeg på, at man kommer lettere og gladere igennem livet.

Husker du, at gøre noget godt for dig selv?

1 Comment

  1. Vil sådan ønske vi får banket noget selvværd ind i de små damer ❤️ Det er så vigtigt.
    Hvor er du flot 💕

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *