Stor hud- og hårpleje test

-Reklame-

 

Jeg har fået lov til, at teste hele 9 produkter fra Garnier igennem Buzzador.dk

Så spørger du nok dig selv..Hvad er Buzzador ?Det er en side hvor man kan
ansøge om, at få tilsendt produkter, som man skal teste og så efterfølgende skrive en anmeldelse af dette. Man skal dele billeder og oplevelser på de sociale medier og dele det med sine venner, famile, kollegaer o.s.v.

Er du blevet mere nysgerrig om, hvad det nu lige er jeg skriver om, så læs mere om Buzzador her

garnier-skinactivegarnie

Min yngste datter, der lige skulle photobombe min fotosesion 😀

Nu til den sjove del 🙂

Her er alle de produkter jeg har fået lov til at teste.

 Alle hudprodukterne er til sensitiv hud og mange af dem er uden parabener, silicone og kunstige farvestoffer.Her skal lige indskydes, at jeg har en interesse for hudpleje og hårpleje, men er slet ikke ekspert 🙂

 

garnier

– Garnier SkinActive Day Cream, Flowerhoney
– Garnier SkinActive Day Cream, Rose floral water

Disse ansigts cremer er skønne begge to især under makeup om morgenen. Jeg kan bedst lide Flowerhoney, da denne virker knap så parfumeret som rosefloral water gør.

Det er lette cremer, som hurtig trænger ind i huden. Med en pris på under 100,- for en meget drøj dagcreme, er det et fint hudprodukt til prisen.

respons

– Garnier Respons Shampoo, Oat Milk Delicacy

– Garnier Respons Conditioner, Oat Milk Delicacy

– Garnier Respons Mask, Oat Milk Delicacy

Jeg har i mange år brugt frisørshampooer enten købt på nettet eller ved frisøren. Jeg blev dog meget positivt overrasket over disse 3 hårprodukter. De er alle for sensitiv hovedbund og skrøbeligt hår. De lover at fugte håret og give det styrke. Produkterne synes jeg virkelig har gjort noget godt for mit hår. Især hårkuren kommer jeg til at købe fremover.

garnier-sunscreen

– Garnier Ambre Solaire Face protection mist, SPF 50 (afiliate link)

Dette er min absolutte favorit af alle produkterne. Dette er, i min optik, en uundværlig ansigtssolcreme mist og så endda med solfaktor 50 . Jeg brugt den hver dag, siden jeg modtog den. På de få dage vi har haft med solskin har den også virket meget forfriskende på min ansigtshud . 

garnier-micellar

– Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water
– Garnier SkinActive Micellar Gel Wash  

Normalt er jeg ikke til gel wash. Jeg synes det er svært at undgå og få produktet i øjnene (av!), og synes ikke det vasker min mascara ordentlig af min hud og øjenvipper. Kombinationen af micellar clensing water og gel er dog en fin løsning til at rense sin hud med, og fungerer godt for mig om morgenen i badet.

– Garnier SkinActive Gel Wash, Green Tea

Min mand har testet denne Gel Wash. Han synes det er et fint produkt, som virker lige til det, at det er beregnet til.

Alt i alt er jeg meget positivt overrasket, over disse nye produkter fra Garnier. Mange af dem er nogle jeg vil bruge fremover. Især Face mist solcremen og hårkuren er anbefalesværdige 🙂

Alle produkterne fra Garnier er nye på markedet, men mon ikke de alle snart kan købes i større supermarkeder og i Matas 🙂

 

 

 

2 Comments

  1. Åh ja, det er bare sådan nogen skønne produkter, jeg har også været heldig at få lov til at teste dem ❤️

    Jeg har set det skønne billede af din datter på IG 😍

    / Sabine (rundtommalthe)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *