Fund fra FINDERSKEEPERS Designmarked

Lovede jo og fortælle lidt om de fund, som vi gjorde på FINDERSKEEPERS Designmarked vi var til i lørdag d. 11. Juni – 16. Læs mere her i mit tidligere indlæg 🙂

Fik disse fine grafiske øreringe fra Jewelry By Grundled af min mand. Øreringene kan findes her.
Jeg har ikke nogen øreringe der minder om disse og er blevet rigtig glade for dem. Kvaliteten virker til at være rigtig god. Hoveddelen er lavet af tyndt træ og ørestikken er af kirugisk stål. Et stort plus for mig er, låsen virker god, så de er meget svære at tabe. Jeg døjer med at jeg ofte taber mine øreringe, så jeg har lidt en forhåbning om, at dette ikke kommer til at ske med disse øreringe 🙂

_MG_4565oreringe-1

Disse flotte Aalborg billeder er fra Anne Østenby

Vi har for et par måneder siden lavet nyt køkken og billederne var lige det der manglede for, at gøre køkkenet lidt mere færdig i udtrykket 🙂

_MG_4598

_MG_4627

_MG_4632_MG_4633

Synes denne detalje bagpå rammen er lidt fin, hvor der er en lille beskrivelse om hvert billede 🙂_MG_4599

Indlægget er ikke sponsoreret

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *