Den perfekte Fars dags gave

cool-well          Reklame for Coolstuff

 

Grundlovsdag Tirsdag den 5. Juni er det fars dag, og der er det jo vigtig at finde den helt perfekte gave til sin far, svigerfar og/eller manden til sine børn.

Min mand har været heldig, at få en gave før tid. Han har nemlig fået denne smarte Cool-Well kølebrønd. Det er den perfekte gave til fars dag, for en øl entusiast, der er glad for at nyde en øl i haven.

Det er endda en endnu bedre gave, når vejret viser sig fra den smukke side, som den gør lige i øjeblikket.

fars-dag

DIY – Sådan gør du

Du finder et godt, hemmeligt og sikkert sted, at placere din Cool-Well. Gerne tæt på ynglings siddepladsen eller en bænk lige op af grillen.

 

foer-og-efter

Vi har lavet en tralle bænk lige ved siden af vore grill. Det er et godt sted at slappe af, med en kold øl, imens kødet grilles.

Vi valgte at skære en “usynlig“ låge i terrassen. Efterfølgende er det bare at gå i gang med, at grave et ca. 60 cm dybt hul til ølbrønden.

terasse-diy

Placer Cool-well i hullet, dæk lidt jord omkring den og læg gerne lidt sten til pynt. Fyld Cool-well med øl, sodavand og så er det jo vigtigt at huske rosévinen i midten til den bedre halvdel 🙂

oelbroend

img_1032coolwell

coolstuffdk

Vent et døgn og du har dejlig kælderkolde øl kølet ned på den gratis, miljørigtige og bæredygtig måde. Desuden er det jo et rigtig godt party trick, lige at kunne åbne en låge og hive kolde øl op af jorden

 

Cool-well kan indeholde 24 dåser og en vin eller 1 ½ l sodavand i midten . Husk at følge den medfølgende instruktion. Den er meget humoristisk, så den er en oplevelse i sig selv 🙂

coolwell-instruktion

Når arbejdet er overstået er det vigtigt, at nyde sit hårde arbejde, med en velfortjent øl.

coolstuff-2

img_1047

Du kan finde Cool-Well kølebrønden lige her og der er også andre fede ting på Coolstuff til en god fars dags gave.

Hvad med dette Star Wars Darth Vader Vaffeljern ?

star-wars-vaffeljern

Eller du kan  Bryg Dit Eget Ølbrygoel

Eller f.eks.  denne tshirt med bilbane 🙂

tshirt-med-bilbane

Har du købt farsdagsgave endnu?

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *