Italienske Kødboller med tomatsauce og squashspaghetti

//

Italienske Kødboller med tomatsauce og squashspaghetti

Børnevenlig ret – Nem og hurtig og lave – Glutenfri

Opskrift til 4-6 personer

 

Italienske kødboller

500-600g. hakket oksekød

1 æg

1 finthakket løg

1-2 fed hvidløg

2 spisefulde revet ost

10-15 stk. finthakkede blade fra frisk basilikum

salt og peber

Æg og kød blandes godt sammen i en skål og resten af ingredienserne blandes i

De italienske kødboller steges på pande i smør indtil der er en gylden skorpe på kødbollerne.

_MG_4859_MG_4862

Tomatsauce

2 skalotteløg

1 fed hvidløg

2 dåser flåede tomater

1 dåse koncentreret tomatpure

1 teskefuld Maizena

1 teskefuld oregano

salt og peber

Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes godt. Hæld derefter saucen på panden sammen med de italienske kødboller til at simre sammen med disse.

Squashspaghettien

Til og lave squashspaghettienen har jeg brugt en stor squash og en spiral slicer og hælder derefter kogende vand over “spaghettien” i et dørslag. Herefter er spaghettien klar til og blive serveret 🙂

Spiral sliceren kan bedst beskrives, som en forstørret blyantspidser og den kan købes i de fleste isenkræmmere til omkring 200,-  f.eks.  i Imerco . Jeg har købt min på Ebay til 32,- 🙂 . Kan findes her

 

 

_MG_4871

 

_MG_4870Velbekomme 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *