//
Italienske Kødboller med tomatsauce og squashspaghetti
Børnevenlig ret – Nem og hurtig og lave – Glutenfri
Opskrift til 4-6 personer
Italienske kødboller
500-600g. hakket oksekød
1 æg
1 finthakket løg
1-2 fed hvidløg
2 spisefulde revet ost
10-15 stk. finthakkede blade fra frisk basilikum
salt og peber
Æg og kød blandes godt sammen i en skål og resten af ingredienserne blandes i
De italienske kødboller steges på pande i smør indtil der er en gylden skorpe på kødbollerne.
Tomatsauce
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 dåser flåede tomater
1 dåse koncentreret tomatpure
1 teskefuld Maizena
1 teskefuld oregano
salt og peber
Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes godt. Hæld derefter saucen på panden sammen med de italienske kødboller til at simre sammen med disse.
Squashspaghettien
Til og lave squashspaghettienen har jeg brugt en stor squash og en spiral slicer og hælder derefter kogende vand over “spaghettien” i et dørslag. Herefter er spaghettien klar til og blive serveret 🙂
Spiral sliceren kan bedst beskrives, som en forstørret blyantspidser og den kan købes i de fleste isenkræmmere til omkring 200,- f.eks. i Imerco . Jeg har købt min på Ebay til 32,- 🙂 . Kan findes her
Velbekomme 🙂