Tur til Aros

 Tur til Aarhus og Aros

Vi havde en weekend, hvor var vi i Aarhus på tur. Der var vi blandt andet  på Aros kunstmuseum, for første gang med tøserne. Vi er glade for at komme på Kunsten i Aalborg – se indlæg om en af vores ture her , så var lidt spændt på hvad tøserne synes om Aros.

Vi havde fået fribilletter gennem Kählers nyhedsbrev (Kähler er hovedsponsor for Aros) , så det skulle helt sikkert prøves.

Højdepunkterne for vores tur til Aros var:

 

1 –  Joana Vasconcelos – Valkyrie Rán

Det er en kæmpe “blæksprutte” af patchwork, ledlys og perler, der fyldter luftrummet mellem alle 8 niveauer af kunstmuseet. Det var et kæmpe arbejde kunstneren havde udført og meget fascinerende og kigge på for børn og voksne. 

2-  Ron Mueck – Boy

Boy er en knap 5 meter høj og 1/2 ton tung skulptur. 

Vi havde set billeder af ham inden og min ældste pige var lidt bange for om han var en ægte kæmpe . Hun var heldigvis ikke bange for ham da vi mødte ham. De var begge fascineret af hvor ægte han ser ud

3- Your Rainbow Panorama –  Olafur Eliassons

Den store regnbue på toppen af bygningen var et stort hit. Det er fedt at kunne sige i skolen og børnehaven, at man har gået i en regnbue 😉 Det var spændende at se udsigten med de mange forskellige farver.

 

Resten af udstillingerne var også spændende at kigge på og vi havde en rigtig god dag.

Vi så også lige en ridset Lamborghini , som sørme også er kunst og en interaktiv en af slagsen 😉

Efterfølgende kom vi lige forbi modemekka i Ridehuset. Der kunne jeg da godt lige havde brugt lidt mere tid og var også i gågaden og ose

Frokosten blev indtaget på mackies pizza

https://www.instagram.com/p/BRgB4FnD-Xu/?taken-by=le__life__
En dejlig tur med ok vejr:) Savnede lidt kunstens kufferter med opgaver til børn. Men det er heller ikke sikkert små børn på 3 og 6 er målgruppen på Aros og det er jo også helt ok.

Indlægget er ikke sponsoreret

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *