Fødselsdag, nemme invitationer og skattejagt D.I.Y.

Denne weekend stod på børnefødselsdag med 11 piger fra 1. klasse, som gæster. Det er første gang min store pige, har så mange gæster hjemme til fødselsdag, så det krævede en del planlægning og endnu mere forberedelse.

Invitationerne havde hun med på 1. skoledag for et par uger siden. Alt materialer jeg har brugt til invitationerne, er købt i Panduro.

Materialer:

  • Lyserødt pap med struktur.(Kan købes løse i Panduro – jeg brugte 4 stk. )
  • 30 mm tape med struktur og glas i lyserødt og gul (købt på udsalg)
  • Ispinde med tekst
  • Lim
  • Invitations teksten udskrevet

Brugte ca. 60-70 kr med materialer i overskud til næste DIY projekt 😉

Sådan fik jeg lavede invitationerne:

Fik fødselaren til at tegne hvordan hun synes en ispind så ud,som kunne bruges som en skabelon.

Fik hende til at tegne skabelonen og klippe den. Og så hjalp jeg med at sætte tapen fast foroven på isen og montere papir og ispind inden i kortet med limen.

Meget hurtig og nem invitation. Nu er det så bare at håbe på noget sensommer, så vi kan få brugt resten af ispindene på nogle hjemmelavede is 🙂

invitationinvitationer

Synes især teksten på ispindene er lidt sjove 🙂

birthdayStolt 7 årig foedselsdagsfestballoner

diy-puslespilSkattejagt skulle der også være. Vi ville gerne havde lavet skattejagten udenfor, men med lejlighedsvise skybrud, turde jeg ikke løbe an på, at det kunne lade sig gøre. Så måtte plan B tages i brug.

Fødselaren havde tegnet en tegning med superhelte, hvilket hun havde brugt en del tid på og var tilfreds med udfaldet af.

Jeg tog et billede af tegningen og klippede billedet ud som et puslepil. Puttede alle brikkerne i hver deres ballon og pustede med op.

Til skattejagten fik de hver deres ballon de skulle springe, og derefter skulle de hjælpe hinanden med at lave puslespillet. Efterfølgende skulle de finde den oprindelige indrammede tegning, som jeg havde placeret et sted i huset. Ingen skattejagt uden en skat – så bag ved det oprindelige billede gemte der sig selvfølgelig en skattekiste fyldt med slik og gode sager.

foedselsdagsbord

Vi havde bagt pøsehorn og pizzasnegle på forhånd, og  som tilbehør lavede jeg grøntsags spyd med agurk og tomater.

Til dessert skulle invitationen jo komme til sin ret og der fik de gammeldags isvaffel med det hele. Vi havde lavet isbod, hvor de skulle stå i kø og “bestille” deres egen is. Det var et stort hit. Lige et tips, hvis man ønsker noget andet end kage til fødselsdag.

7-aar

<3

Tak fordi I læste med.

Smid gerne en kommentar, så bliver jeg så glad 🙂

 

6 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *