Få aktive børn og muligheden for at vinde en rejse

Indeholder reklame

reima-fall

Hvordan giver man sine børn motivation til, at forblive aktive efter en dag i skole eller børnehave? Og hvordan kan man selv forblive motiveret til at dyrke motion efter arbejde?

Jeg har i nogle år haft en aktivitetstracker, hvor jeg dyster mod mine kollegaer, venner og familie i hvem der er mest aktiv i løbet af dagen. Her er den største præmie “håneretten “ og det konkurrencegen, som jeg er udstyret med 😉 

WHO og Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn mellem 5-17 år er fysisk aktive mindst 60 minutter om dagen. Aktiviteten skal være med moderat til høj intensitet,og ligge ud over almindelige kortvarige dagligdags aktiviteter. 

Hvordan får man så lige trætte børn efter skoletid og børnehave til at bevæge sig endnu mere?

Vi har brugt ReimaGO sensoren siden foråret. ReimaGo er en  aktivitetsensor til børn. Den registrerer ikke skridt, men måler aktivitet og intensitet i løbet af en dag.

Man kan kombinere flere børns sensorer i en RemiaGo app,  hvilket betyder, at de kan dyste mod hinanden. Dette er jo motivation på højt plan 🙂

 

reima-go-reima reima-go-app

reima-go-app

Ovenstående billeder er fra RemiaGo app’en, som består af et lille virtuelt univers med Reimas gule maskot Goey. Når barnet har været aktiv, får Goey et hop i appen. Man skal trykke på en lille energiknap for at få Goey til at hoppe frem. Jo længere han kommer frem, jo mere bliver der låst op i banen og der kommer f.eks. dyr frem, der siger sjove lyde. Det er meget motiverende for især min ældste og tit har hun tjekket hvor meget f.eks. en trampolintur kan give af energi til Goey. 

På billedet øverst til højre, har hun også sovet med armbåndet, bare for at se hvor meget hun nu egentlig bevæger som om natten 😉

Man kan også uploade personlige præmier i appen. Det kunne f.eks. være en tur på legeplads eller en cykeltur med familien.

Begge børnene har en sensor, det er dog min ældste på 7 år der er mest aktiv på appen, da hun har et armbånd og have sensoren i. Min yngste på 4 år er ikke så glad for at have armbåndet på hele tiden, så hendes sætter vi oftest fast i hendes jakke. 

balancereima-jakkereima-autum

 

Nu tænker du nok. Skal man have en ReimaGo sensor for at deltage i den konkurrence, som du lokkede med i overskriften? 😉

 Man kan både deltage i Kidventure konkurrencen via appen eller man kan manuelt deltage ved at indtaste, hvor mange timer ens børn er aktive i løbet af en dag på reima.com/dk/kidventure .

Du kan også deltage i kidventure på Instagram. Upload et billede på Instagram og brug hashtaget #MillionHoursOfJoy og #ReimaKidventure , så deltager du også i konkurrencen .

Der er ugepræmier og den store hovedpræmie er en rejse til Finske Lapland med alt betalt.

reima

Den fine softshell jakke er på udsalg og kan købes lige her

Hvordan bliver i motiveret til, at holde jer og jeres familie aktive og bruger I selv en aktivitetstracker ? 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *