Julemarked i Flensborg og Lübeck, plus et Airbnb tip.

Inden juleaften går rigtig i gang, så kommer der her et lille pip fra mig.

Vi har brugt lidt af december måned til en lille juletur til b.la. julemarked i Flensborg og Lübeck. Du kan læse om vores tur til Flensborg fra sidste år lige her

 Julemarked i Flensborgweihnachten-flensburger

flensbourg

nougat

Den første dag besøgte vi markedet i Flensborg. Det er et rigtig hyggeligt marked, der strækker sig langs gågaden i Flensborg og ender ved en plads, med en masse hyggelige spiseboder med alt hvad hjertet begær ind for jule mad. Midt på torvet er opstillet en utrolig flot mølle (se evt. ovenstående billede), samt en hyggelig skihytte hvor man kan nyde et glas glühwein med en flot udsigt ude over pladsen. Det er et overskueligt marked, med mange mennesker, men det er stadigvæk muligt at se og opleve julestemingen også i børnehøjde.

Julemarked i Lübeck

Dagen efter var vi i Lübeck til julemarked. Det er et stort julemarked, der strækker sig hele vejen gennem den historiske by. Lübeck rummer en lang række middelalderbygninger, og byen er derfor kommet på UNESCO’s verdensarvliste.

lubeck-julepyntlubeck-jul lubeck-julemarkedlubeck

lubeck-julelys

Vi har aldrig besøgt Lübeck før, men det er ikke sidste gang, at vi besøger byen i december måned. Vi boede i Aabenraa, så der var alligevel ca. 2 timer frem og tilbage fra Lübeck i bil. Det var lidt langt at køre, så næste år tænker jeg, at vi skal bo i området omkring Lübeck istedet for.

Vi boede i dette rigtig fine hus lidt udenfor Aabenraa. Med en fantastisk udsigt, med masser af plads og til billige penge, så kan det ikke blive bedre 🙂 Vi har før haft en god oplevelse med Airbnb, som du kan læse i indlægget fra sidste år, da vi boede i Flensborg.

air-bnb

air-bnb-hus   boohoo-julekjole

Børnene nød også turen. Her er det yngste med hendes fine julekjole fra Boohoo  🙂

I ønskes alle en rigtig glædelig jul. Tak fordi I læser med <3

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *