Sommeraktiviteter for børn

Indeholder reklame for CChobby

Nu er det snart sommerferie tid og hvad skal børnene dog give sig til? Hvad nu hvis det er dårligt vejr og de ender med at bruge alt for mange timer foran Ipaden?

Her er en idé, til en super hyggelig aktivitet, der både kan udføres udenfor eller indenfor, og det kræver også lidt fysisk aktivitet og oplevelser, inden aktiviteten kan begynde. Jeg teasede også lidt i dette indlæg, hvor vi var på udflugt til Rubjerg Knude.

Vi har været i gang med, at male på sten og har brugt nogle hyggelige timer på, at finde stenene og til slut male på dem.

Sådan gør du:

Step 1. Find stenene

Vi har samlet sten ind af flere omgange. Mine piger samler faktisk altid sten. Gør jeres børn også det :D?  Vi har bla. været på udflugt til Rubjerg Knude Fyr og ferie på Kreta, hvor vi nærmest havde overvægt, med alle de sten pigerne fik samlet. Derudover har vi været på cykeltur til den lokale grusgrav.

Sommeren over skal vi helt sikkert på stranden, og finde fine sandslebne runde sten.

Så smukt der er i Danmark især om sommeren.

Vi fik samlet en masse sten og lidt blomster. Godt jeg har en meget stor cykelkurv 🙂

Step. 2. Find materialerne frem og find et godt spot udenfor eller dæk bordet godt til indenfor.

Husk at have egnet tøj på, da det er akryl maling, som ikke lige går af tøjet så let, hvis der bliver malet på det.

Vi har brugt Plus Color Hobbymaling , til at male en grundfarve på stenene og har derefter dekoreret med de smarte Plus Color Tusch fra CC hobby. De kan bruges til at male på sten, træ, karton mm. De skal helt sikkert også  afprøves på træ her i sommerferien.

Step 3.  – Vær kreativ

Step 4 – Leg og pynt

Tøserne leger meget med madlegetøj og butik. Vi har indtil videre kun malet en 5er, men det kan man jo ikke få meget frugt for, så vi skal have lavet noget flere penge ( hvis det bare var så let i den vikelige verden 😀 ), og vi skal have lavet flere stykker frugt til boden. Overvejer at give stenene lidt spraylak, så nogle af dem, kan forblive udenfor til leg.

Kaktusserne har min mindste malet. Grøn bundfarve og så brugste hun Plus Color tush i hvid til streger eller kryds som pigge på kaktusserne. Da malingen var helt tør, kom hun disse søde øjne

Vi har også malet flag og bordkort. Vi skal snart holde fødselsdag, og det ville være perfekt at pynte fødselsdagsbordet med flag, der ikke blæser væk, nu man ikke helt er sikker på, hvor lunefuld den danske sommer bliver 🙂

Det er virkelig nemt for børn og bale et fint jordbær.

  1. Rød Grundfarve
  2. Grøn top
  3. Lav prikker med den sorte Plus Color Tusch
  4. Lav prikker en smule forskudt af de sorte prikker med den hvide Plus Color Tush
  5. Vent til malingen er helt tør og fortsæt på bagsiden

Voila og du har et fint og lækkert jordbær, der er meget langtidsholdbar 🙂

Du kan finde mange flere ideer til kreative sommeraktiviteter til børn hos CChobby og alle de utrolig mange andre hobbyartikler der er på siden lige her – CChobby

Hvad skal du bruge din sommer på? Har du nogle kreative projekter du gerne vil igang med?

3 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *