Forberedelser til julen

Indeholder Reklame

Nu er vi nået til november måned og jeg er så småt begyndt, at forberede og indkøbe hyggelige ting til julen og især ungernes pakkekalendere.

Coolstuff har så utrolig mange forskellige fine ting, der passer perfekt til pakkekalender til børn og voksne. Her er de ting jeg har købt indtil videre.

Disse Pooping unicorns , der kan “skide” lækre jellybeens ved jeg bliver et hit. Så kan de små Pez håndautomater godt “go home” siger jeg bare 😀 Du kan finde dem lige her

Disse Magic Flow Ringe skulle være sjove at lave tricks med. Min ældste har et par veninder, som også har disse, så hun kan sikkert alledere lave tricks med dem. De kan finde lige her 

Disse søde batteridrevne Led-puder, kan f.eks. tages med i seng og give tryghed i de mørket nætter. Du kan finde dem lige her

Så har jeg dummet mig en lille smule …. Jeg fik simpelthen så meget lyst til at lave booble vafler, at jeg “kom til” at tage dette Bobble Vaffeljern brug før tid.

Jeg fandt på en bobble vaffel opskrift med et pift af jul, som helt sikkert bragte ‘før jule lykke’. Du får den lige her.

Boblevaffel opskrift

Der bliver ca. 8 fine store boble vafler, af denne virkelige nemme og hurtige opskrift.

Du skal bruge:

4 æg

6 dl mælk

2 dl. olie eller smeltet smør

400 g. mel

2 teskefulde bagepulver

2 teskefulde vaniliesukker

3 spiseskefulde sukker

2 teskefulde stødt kanel

Tilsæt alle ingredienserne og pisk det hele godt med en elpisker.

Sørg for at vaffeljernet er rygende varm og der er smurt lidt smør på, inden du putter dejen på.

Brug en øse til at fordele dejen på vaffeljernet. Luk forsigtigt låget. vent 2 min og vend så vaffeljernet på hovedet. Brug en ovenhandske eller lign. til at vende med, da vaffeljernet er meget varmt. Hav tålmodig i ca. 2 minutter mere, før du tager bobble vaflen ud af vaffeljernet.

pynt det efter med hvad hjertet begære. I denne er der is, skumfiduser og krymmel. Næste gang jeg laver denne opskrift (og det er snart), vil jeg prøve at putte vanilieis, kirsebærsauce og hakkede mandler på toppen *emoji der savler

Et lille tip – Der kan evt også tilsættes lidt hvidtøl og så udlade lidt af mælken, eller der kan bruges kardemomme istedet for kanel i dejen.

Du kan finde mange flere spændende ideer til julegaverne hos coolstuff lige her, og pakkekalenderen lige her

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *