Update

Det er ved at være lidt tid siden, at jeg har opdateret bloggen sidst. Hvad her jeg så brugt tiden på?

I år har jeg indtil videre

  • Været ude i storm og blæst med familien. Man kan virkelig mærke de vilde naturkræfter, når man besøger vesterhavet

  • Spist lækre børnevenlige grøntsags tortillas fra No Fairytales (prøv dem ) (reklamegave)

  • Smadret min skærm på min iPhone, fordi jeg blev helt befippet over at se et rigtigt godt tilbud #manervelnordjyde

 

  • Har været godt i gang med at gennemgå mit tøjskab efter KonMari princippet – du ved hende japaneren fra Netflix, der er meget god til at rydde ud og være glad samtidig. Der er derfor røget en masse tøj til genbrug. Sikkert også lidt af grundet til, at  jeg har savlet over blandt andet denne kjole (reklame link)og denne smukke taske (reklamelink)på ASOS – tænker at jeg nok bliver nødt til, at købe noget tøj fra asos inden brexit.

 

  • Har nydt sneen, imens den var der med børnene og familien. Har hørt mig selv sige en del gange. Nu skal du huske, at du ikke skal spise sneen, hvis den er gul.
  • Har hæklet disse filtede futter og fået den smarte ide (synes jeg selv) , at skrive navn under med latex, så man ikke glider og oven i det, så er futterne så også personlige . Det ser så vildt ud, når man først har hæklet dem færdige, for det bliver til nogle kæmpe fødder. De krymper dog til de mest lækre varme hjemmesko i ren uld, når de bliver vasket ved 40 grader.
  •  

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *