Sommerferie I Danmark

Indeholder reklame for MOBILCOVERS.DK

Vi kører nu snart på 3. uge af vores sommerferie. Vi har været en del på farten ud i det danske sommerland, for at opleve så meget som muligt, imens vejret har været godt.

Vi har bl.a. fået en is i Det Blå Ishus i Tversted, har været på stranden og bade. Har været i  Aalborg Friluftsbad sammen med alle resten af Aalborg og omegn, med den samme idé om en kølende dukkert i varmen.

-Antal gange nogen er blevet stukket af en bi – 1 

-Antal minutter vi brugte på at finde en parkeringsplads i nogenlunde gå afstand til Aalborg Friluftbad – Mindst 40. Jeg endte med at stå og holde en parkeringsplads, med 2 børn, køletaske og oppakning, imens manden løb hen efter bilen, der stod parkeret ulovligt..

Undskylder til de billister der kørte forbi og sikkert bandede af os 🙂 

– Antal gange jeg har svaret på spørgsmålet – Hvornååår er vi der – Mindst 17

– Antal Aperol Spitz jeg har nydt – 5

– De gange jeg har måtte høre på, hvem der kører godt i Tour De France eller hvem der nu er styrtet – Føles som uendelig mange.

– Antal gange vi har været i forlystelsesparker – 3

Fødselsdagsfejringer -2 . Min ældste fyldte 9 år i sidste uge, og jeg fylder år om lidt over en uge. Så vi har slået vores fødselsdag sammen og hun har fejret sin i Fårup Sommerland med masser af kram og fødselsdagssange fra de søde ansatte.

-Antal is der er blevet indtaget – utallige

– Antal gange jeg har glemt min mobiltelefon eller dankort – 0 utroligt nok.

Jeg er vild med min fine Ideal Of Sweden – Kensinton Clutch fra MOBILCOVERS.DK. Den er nem, at tage med på tur og hjælper mig samtidig med både, at huske mobil og div.kort. Mobilen sidder sikkert fast på tasken med en magnet og kan nemt klikkes af.

De andre fine covers fra Ideal Of Sweden er også kompatibel med tasken.

Næste uge står på ture ud i det blå, besøg hos familie, koncert med venner og hvad ellers vejret tillader. Det er nu dejligt, at holde ferie i det danske sommerland, når vejret er skønt.

Har du sommerferie nu og hvad har du lavet i din sommerferie?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *