Navnemærker og pølsehorn

Indeholder reklame for Byhappyme 

 

Hvis I har 2 eller flere børn, kender I så det, at barn nr. 2 er man lidt mere laissez faire omkring opstart i børnehave og skole. Man glemmer lidt, hvordan og hvornår man skal tilmelde sig ting, købe ting og huske ting?

Dette har jeg især mærket på min krop, efter vores yngste er startet i 0. Klasse. Vi havde f.eks. lige glemt, at tilmelde mælkeordningen, som vi ellers havde aftalt at hun skulle have. Havde glemt blomsten hjemme på køkkenbordet til, at pynte klasselokalet den første dag, og havde da også glemt at bestille navnemærker til alt det, der så nemt bliver væk, når man starter i en ny stor SFO.

Men det har vi heldigvis fået bestilt nu.

Happy er en webshop hvor man kan få personlige indgraverede kvalitets sutter, navnemærker, bestik med navn, tilbehør til sutter og gaveartikler.

Navnemærkerne er klistermærker, der klæber på næsten alt og efter montering tåler en tur i vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbling og så kan de fjernes igen, hvis f.eks tøjet skal gives eller sælges videre.

Pigerne har selv været med til, at designe deres navnemærker og det er et hit, at få navne på deres madkasser, jakker og yndlings legetøjet.

Madpakken er nu blevet meget mere personlig og lige tilføjet lidt ekstra girlpower klistermærker til låget, giver god energi.

Det er ikke altid spændende, at lave madpakke efter min mening.

Jeg har bagt pølsehorn, som du kan se også er i madpakken. De kan tages op af fryseren dagen før og gør lige madpakken lidt mere spændende og bare lidt mere hurtig, at lave for forældrene 🙂

Så skal der bare tilføjes lidt rugbrød, frugt og grønt, så er den madpakketjans klaret lidt hurtigere og er lidt mere spændende , at spise for børnene.

 

Opskrift på Pølsehorn

Dejen er en basisopskrift jeg nærmest altid bruger, når jeg bager boller eller pølsehorn. Den tager max en time at lave inklusiv hævetid og bagetid.

Opskrift til 20 pølsehorn med kyllingepøler

 

1 pakke gær (50g)

3 dl. mælk

120 g smeltet smør/bagemargarine

1 æg

1 spiseske sukker

knap 1/2 spiseske salt

ca 350 g. fuldkornsmel

ca 150-200 g hvedemel

20 kyllingepølser eller pølsehornspølser

Sådan gør du :

Mælken varmes så den er fingervarm og gæren smuldres i

Resten af ingredienserne blandes i og melen kommer i til sidst

Dejen æltes godt. Gerne i en røremaskine, hvis dette haves.

Dejen må gerne være lidt fugtig, bare så det ikke klæber til kagerullen.

Brug en kagerulle til at rulle dejen ud i 2 cirkler og skær trekanter ud der kan rulles omkring pølserne.

Pensles med mælk eller æg inden bagning.

Bages i varmluftsovn ved 200 grader i ca. 14 min afhængig efter hvor meget ovnen varmer

De kan sagtens fryses ned.

Velbekomme 🙂

Du kan her se mine tidligere indlæg, hvor jeg har lavet hunde til fødselsdag, påskeharer  og grissebasser af basis dejen 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *