Tips til shopping, hotel og spisesteder i Berlin

 

 

Vi har for nyligt været på forlænget weekend til Berlin. Det er endda 3. år i træk, at vi tager afsted. Det er så stor spændende en by, hvor vi følte vi ikke fik set nok (og shoppet nok), selv om vi har besøgt byen en del gange nu.

Hotellerne

Vi har hvert år taget en overnatning tæt på Neumünster, så vi også lige kunne besøg Designer Outlettet i Neumünster.

I Neumünster boede vi på Hotel Kuhl http://hotel-kuehl.de/da/hjem-neu/

Det befinder sig lidt udenfor Neumünster centrum, men der var gratis parkering, fint skandinavisk indrettet, lyse værelser og en rigtig god morgenmadsbuffet.

Adresse:

Hotel Kühl

Segeberger Str. 74,

24539 Neumünster

I Berlin boede vi på Hotel Brandies

Det ligger i Charlottenburg ikke langt fra Charlottenborg slot, som vi også besøgte

U-Bahn stationen Kaiserdamm er kun ca. 50 m fra hotellet, og det tog kun få stop før vi var på Kurfürstendamm og ca en 20-30 min før toget nåede til Alexanderplatz 

De har hotelværelser med højt til loftet, antikke lysestager (og elevator ) og lækker morgenmadsbuffet.

Adresse:

Hotel Brandies

Kaiserdamm 27 

14057 Berlin

Shopping

Designer Outlet Neumunster

I outlettet er der over 100 butikker med forskellige designer brands til outletpriser. Det er en kunstig opbygget by, med forskellige udseende huse. Butikkerne spænder fra Vercatche til Nike til Tom Tailor i den mere billige ende. Der spiller musik, når man går rundt og oser i gaderne.  Der er også 2 rigtig fine legepladser, så man kan også sagtens have børnene ( og manden) med på shopping tur. Vi spiste på Marché Mövenpick , hvor vi også har spist et par gange før. Her kan man feks. Få kylling pizza med karse på. Det smager bedre end det lyder 😀

Kurfurstendamm

Når man er i Berlin er det også et must, at gå langs Kurfürstendamm og se på alle de eksklusive butikker og besøge Kadewe med alle deres luxus brands. Her kan man savle lidt over den overdådige madafdeling i toppen og champagnebaren Kleine Perlen, hvor man kan få serveret alt det champagne, som hjertet og pengepungen begærer og kan holde til.

Zalando outlet 

Zalando Outlet befinder sig ikke langt fra East Side Gallery, som et museum for Berlinmuren. Hvor man kan følge et stykke på 1,3 km af den oprindelige Berlinmur. Zalando Outlet er et besøg værd, hvis man, godt kan lide at shoppe på Zalando. Jeg fik disse lækre støvletter til kun 12 euro.

https://www.zalando-outlet.de/berlin/

East Side Gallery

Mühlenstrasse 3-100

10243 Berlin

Zalando Outlet

Köpenicker Straße 20

10997 Berlin Kreuzberg

Primark

Primark skal jeg altid kigge i når jeg kommer forbi en. Der er virkelig billigt tøj og div andre ting til små penge. Jeg købte div. småting til pigerne, til meget billige penge.. Vær forberedt på en anelse kaos og mange mennesker. Hvis du kan klare det, kan man sagtens finde nogle gode fund.

Primark ligger på

Alexanderpl. 5-7

 og lige ved Zoo Bahnhof

Hvor adressen er ZOOM Berlin, Joachimsthaler Str.

TK Maxx

Tk Maxx befinder sig flere steder i berlin blandt andet på Alexanderplatz og ved Wilmersdorfer Str.. Her kan du finde alverdens designer brands til outletpriser. Der er noget nyt hver gang, så man skal slå til med det samme.

Spisesteder

Det er ikke de store kulinariske oplevelser, som vi har haft tid til at nyde i Berlin. Jeg kan dog helt sikkert anbefale:

Burgermeister ved Schlesisches Tor

Oberbaumstraße 8, 10997 Berlin http://burger-meister.de

Burgermeister befinder sig i den trendy bydel Kreuzberg ikke langt fra Zalando Outlet og East Side Gallery. Burgerbaren befinder sig under en bro, hvor togene kører oven på og klemt inde mellem 2 veje. Selve restauranten er et ombygget gammelt herre og dame toilet.  Det lyder som et lidt specielt sted til en burgerbar, men giver lige den helt rigtige urban feeling 

Rewe to go

Lige op af Tk Maxx ved Wilmersdorfer Str. ligger det billige frokoststed Rewe to go https://togo.rewe.de/ 

Her fik vi drikkevarer, pizza, sandwiches og pretzel til 2 personer for kun 11 euro samlet. De har også kaffe to go til kun ca 2 euro for en stor kop. Super fint, hvis man vil ud og opleve byen uden man skal bruge lang tid på at spise frokost.

Vapiano

Vapiano ender vi altid med at tage på, når vi er i udlandet. det er altid lækkert frisklavet Italiensk mad. Favorit restauranten befinder sig på Augsburger Str.

Glæder mig meget til, at kæden forhåbenlig også ender med, at åbne i Aalborg og Aarhus.

Vi er stadig ikke trætte af Berlin, men den næste storby vi skal besøge  udlandet bliver Hamburg i juletiden.

Har I været I Berlin eller Hamburg og har du nogle gode tips til byerne? Kommenter gerne i kommentarfeltet 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *