//
Glutenfri Madpandekage
Denne hurtige glutenfri madpandekage laver jeg ofte om morgenen og tager med som frokost på arbejdet. Jeg har fået opskriften af en sød kollega, som jeg så har tilføjet lidt til:-)
Opskrift på 1 stk. madpandekage:
- 2-3 æg
- ca. 1 teskefuld Fiber Husk
- ca. 1 spiseskefuld mælk eller vand
- Revet ost
- Salt/peber og andet krydderi efter lyst
- olie/smør til stegning
Alle ingredienserne, undtagen osten, blandes godt sammen i en skål . Steges på en pande i 4-5 min til madpandekagen er gylden. Osten drysses over og der skrues ned for varmen, hvorefter osten smelter på pandekagen.
Madpandekagen kan spises med det samme eller kan varmes op i en mikroovn og kan fyldes med rester fra aftensmaden fra dagen før, eller hvad man nu lige kan finde på 🙂
På dette billede, har jeg fyldt madpandekagen med en blandet grøn salat og kebab.