//
Sunde cookies – Glutenfri
Disse cookies er hurtige at lave, og er så sunde at de kan spises til morgenmad. Og hvem ville ikke gerne spise kager til morgenmad 😉
De er glutenfrie, men kan sagtens laves af almindelige produkter med gluten.
Opskrift på 9 stk. Cookies
2 modne bananer
2 æg
1 1/2 dl. Havregryn (Jeg brugte et glutenfri produkt fra Urtekram – her )
1 1/2 dl. Mysli (også fra Urtekram – her )
1 dl Kokosfibermel -(Også fra Urtekram – Her )
1 teskefuld bagepulver
1 spiseskefuld FiberHusk – Her
50-100g hakket mørk chokolade efter smag
Sådan gør du
Mos bananerne og bland herefter alle ingredienserne undtagen chokoladen i en skål.
Brug en røremaskine eller elpisker til at få blandet dejen godt sammen. Tilføj den hakkede chokolade til sidst og rør rundt.
Fordel dejen i 9 små cookies på en bageplade. Kan med fordel bruges skeer til at forme dem med og tryk dem lidt flade, så det får form af en cookie.
Bages i 10-15 min. ved 200 grader