Sunde Cookies – Glutenfri

//

Sunde cookies – Glutenfri

Disse cookies er hurtige at lave, og er så sunde at de kan spises til morgenmad. Og hvem ville ikke gerne spise kager til morgenmad 😉
De er glutenfrie, men kan sagtens laves af almindelige produkter med gluten.

Opskrift på 9 stk. Cookies

2 modne bananer

2 æg

1 1/2 dl. Havregryn (Jeg brugte et glutenfri produkt fra Urtekram – her )

1 1/2 dl. Mysli (også fra Urtekram –  her )

1 dl Kokosfibermel -(Også fra Urtekram – Her )

1 teskefuld bagepulver

1 spiseskefuld FiberHusk –  Her

 

50-100g hakket mørk chokolade efter smag

Sådan gør du

Mos bananerne og bland herefter alle ingredienserne undtagen chokoladen i en skål.

Brug en røremaskine eller elpisker til at få blandet dejen godt sammen. Tilføj den hakkede chokolade til sidst og rør rundt.

 

 

_MG_4828Fordel dejen i 9 små cookies på en bageplade. Kan med fordel bruges skeer til at forme dem med og tryk dem lidt flade, så det får form af en cookie.

_MG_4838

Bages i 10-15 min. ved 200 grader

_MG_4843Velbekomme 🙂

bloglovinIndeholder afiliate links

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *